HomeKonsertutleieØlfestivalen i Porsgrunn – det største arrangementet i Porsgrunn i år!

Tradisjonen tro, leverte vi igjen lyd, lys og scene til den store ølfestivalen i Porsgrunn. Arrangører var Jimmy’s Porsgrunn og Park, som har vist seg å være et godt vertskap for denne festivalen. Dette er en utrolig gøy festival å bidra til. Hele Porsgrunn by er på beina, og alle er der for å skape god stemning. Denne festivalen er kommet for å bli, og vi ser frem til å kunne bidra også de neste årene!

 

Arrangementet bød denne gangen på endel utfordringer, da det var øsende regnvær under festivalen, men etter folket å dømme var det bare en god unnskyldning for å drikke mer av festivalens hovedtema. Heldigvis tåler utstyret vårt røff behandling, og vi kom godt ut av det uten skader.

 

Arrangementsmessig var det også en svært vellykket affære. Med DDE og Åsmund Åmliband som headlinere, og Miami Heat, Clas Lindberg og Pink Slips som support, var det duket for et variert og stemningsskapende arrangement.

Her et klipp av et DDE i storform:

Vi må heller ikke glemme de lokale heltene fra Stathelle, som spiller i Pink Slips. Her er deres egen video fra festivalen: