En fantastisk aften i vår idylliske skjærgård

by in Konsertutleie

Skåtøy er en perle som ligger rett utenfor Kragerø. Dit kommer du kun med båt. På Skåtøy ligger det en kafé med lange tradisjoner for kulturelle opplevelser. Den er ganske enkelt kalt Skåtøy kafé og galleri, og er kun sommeråpent. Denne kafeen har blitt smått legendarisk, da det er mange av våre mest kjente artister som gjerne tar turen innom stedet på sine turneer. I år var det intet unntak, og vi fikk lov til å være totalleverandør på lyd, lys og scene når kanskje norges største visesanger gjestet øya.

 

Bjørn Eidsvåg trenger kanskje ikke noen nærmere presentasjon, men med ham kom også hans svenske venn Oscar Danielson. Danielson har gitt ut 1/5 av hva Eidsvåg har gitt ut, men 5 album er likevel nok til at også hans bidrag er varierte og velkomne.

 

Uten  lett tilgang til eventuelt glemt utstyr, sier det seg selv at vi måtte sjekke flere ganger om vi hadde med oss alt vi trengte til jobben. Med vår mobile scene, og kraftige anlegg var vi likevel sikret at den 7,02 km2 store øya lett kunne få med seg Eidsvåg smekre toner.

 

Skåtøy viste seg fra sin beste side da vi var der, og publikumet, som naturlig nok kom mest langveis fra, storkoste seg under dobbeltkonserten. Som oppvarming fikk også publikum med seg det unge talentet Johannes Bødtker fra Oslo, som allerede er i ferd med å finne sitt eget musikalske uttrykk.

 

Konserten ble arrangert i samarbeid med HES, og vi kommer gjerne oftere ut til den vakre perlen midt i Kragerøs skjærgård!

skatoy

 

Linker:

http://www.hes.no/

http://www.bjorneidsvag.no/

http://www.skatoykafe.no/

http://www.oscardanielson.se/

Johannes Bødtker har ingen hjemmeside, men du finner noen av hans sanger her: https://soundcloud.com/johannes-b-dtker

 

Siste nyheter