Bugårdsparken fra sin beste side, med Hellbillies for full musikk!

by in Utleie

hellbillies-sandefjordBugårdsparken i Sandefjord er et yndet mål for et mangfoldig folkeliv for lokalbefolkningen. Med engasjementet til den lokale patrioten og eventmakeren Alexander Vestnes, ble Hellbillies kontaktet, og en konsert ble planlagt i denne idyllen. Resultatet ble en knallsuksess!

Tidlig i denne planleggingen kom vi i Optilux AS på banen, og sammen med Vestnes Studio og promotør HES fikk eventet bein å gå på. Vi ble totalleverandør av lyd, lys og scene, noe som sikret kvalitet i alle ledd. Vi kjørte bort med et komplett lydanlegg fra d&b, som er det samme som vi bruker på Parkbiografen og Wrightegaarden, og som gir den beste lyden for denne typen produksjoner. Scenen er en mobilescene, som vi kan bruke til alle typer utearrangement.

 

Det ble solgt ca 1400 billetter, og det var intimt og storslagent når konserten kom i gang. Supervisuell tok seg av filming av eventen, og fikk med seg et publikum i ekstase. Videoen supervisuell laget av eventen finner du her:

Konserten ble åpnet med innslag fra DJ Westergren, Elling Hem og ikke minst Morten Vestly Band som benyttet anledningen til å slippe sin nye singel «Stabburet».
Hellbillies har i sosiale medier etter konserten hyllet arrangementet, og mente det var godt og profesjonelt gjennomført.
Vi i Optilux er glade for oppdraget, og ser frem til flere lignende arrangement i Vestfold i tiden fremover.
 hellbillies-18-06-16-sandefjord-studio-vestnes
Siste nyheter